21 Αυγούστου 2024

Διακοπή κυκλοφορίας από Βουνοπλαγιά στα φανάρια ΕΟ Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας 22-8-2024

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Ιωάννινα, 21-08-2024

Αρ. Πρωτ. 836

ΘΕΜΑ: Επέμβαση για αποκατάσταση βλάβης δικτύου ύδρευσης στα φανάρια Βουνοπλαγιάς - Ελεούσας και ρύθμιση – εκτροπή κυκλοφορίας.

         Στα φανάρια Βουνοπλαγιάς - Ελεούσας, κάθετα από Βουνοπλαγιά προς Ε.Ο. Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας λίγο πριν το φανάρι, παρουσιάστηκε σοβαρή απρόβλεπτη βλάβη σε κεντρικό αγωγό του ΣΥΔΛΙ με μεγάλη διαρροή ύδατος. Για την επισκευή της βλάβης και λόγω ότι ο αγωγός διέρχεται στη μέση της οδού, μεταξύ νησίδας και πεζοδρομίου, απαιτείται εκσκαφή στο οδόστρωμα και διακοπή της κυκλοφορίας στη μία λωρίδα, κάθετα από Βουνοπλαγιά προς Ε.Ο. Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας.

Θα κάνουμε επέμβαση προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εκσκαφές και εργασίες για την αποκατάσταση της βλάβης από τα συνεργεία του Συνδέσμου σύμφωνα με τη συνημμένη Μελέτη Σήμανσης.

Η ρύθμιση – εκτροπή της κυκλοφορίας θα γίνει την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024 από ώρα 9.00 πμ έως 14.00 μμ.

Θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας στα φανάρια από Βουνοπλαγιά προς την Ε.Ο. Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας και Ελεούσα. Η κυκλοφορία από Βουνοπλαγιά προς την Ε.Ο. Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας και Ελεούσα, θα διεξάγεται με εκτροπή με σχετική σήμανση α) στη Βλαχόστρατα, στον κόμβο Ολυμπιάδα- Καρδαμίτσια προς την περιφερειακή, β) στη πλατεία Βουνοπλαγιάς στο Νηπιαγωγείο με κυκλική αναστροφή στην πλατεία.

Θα καταβληθούνε προσπάθειες να ολοκληρωθεί η βλάβη και να παραδοθεί ο δρόμος σε κυκλοφορία το συντομότερο δυνατό. Η πλήρης αποκατάσταση της τομής και ασφάλτου θα πραγματοποιηθεί άμεσα τις επόμενες μέρες.


 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

ΗΛΙΑΣ ΑΡΛΕΤΟΣ












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου